Swoosh sörjer Anders

Swoosh sörjer vår vän och kollega, försäljningschefen Anders Svensson, som har avlidit efter en kort tids sjukdom. Han var en fantastisk person som är väldigt saknad. Våra tankar går till Anders familj.

Se filmen om rörinspektion med kamera

Ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att hålla koll på sina rör och avlopp är att besikta dem med en kamera. Vi skickar helt enkelt in en ”kamerarobot” och kan i detalj granska skicket på dina rör. Det är ett enkelt sätt att slippa oroa sig och skapa trygghet.

Läs mer och se vår film >>

Ett lyft för huset

Om ditt hus ligger för lågt, kan vi lyfta det åt dig. Här ser du bilder från ett uppdrag där Swoosh blåser upp luftkuddar under delar av ett hus som får en ny högre grundläggning.

Kontakta oss för mer information om du behöver jobba under huset. Vi kan suga bort jord och grus. Du slipper gräva. Eller så lyfter vi huset som på bilderna.

På kungligt uppdrag

Trevligt med kungligt uppdrag. Stockholms slott behöver också underhållas.

Assisterade vid brand

Nyligen blev två av våra sugbilar larmade till ett akut och ovanligt uppdrag. En verkstad i Byske (Skellefteå) brann. Swoosh blev uppringda av räddningstjänsten och vi var snabbt på plats med två bilar som sög blöt och rykande spån från det uppbrutna taket.
Känns bra att kunna assistera i såna här svåra situationer.

Juvelen är Uppsalas nya pärla

Nyligen anlitades Swoosh vid slutbesikningen av Uppsalas nya landmärke; Juvelen. Den arkitektoniskt spektakulära byggnaden är det första som möter resenärerna när tågen rullar in till stadens resecentrum.

Det är Skanska som uppfört Juvelen, skapad av Utopia arkitekter. Byggnaden är 7,5 våningar hög och innehåller ytor för kontor, handel och restauranger. Hållbarhetsarbetet kring byggnaden håller världsklass och fastigheten har de högsta miljöcertifieringarna. Taket täcks dels av elproducerande solceller dels av växtlighet, så kallat sedumtak. Det ”gröna taket” isolerar och skyddar vid häftiga regn.

Läs mer om Juvelen >>

Less på takskottning?

Lugn. Det går bra att suga bort snön.

Här ser du två bilder från Lycksele, där Swoosh personal och sugbil ”sopar rent”.

Sugen på nytt jobb…?

Vill du jobba i ett kul gäng med problemlösning och god service som prio ett?!

Då är Swoosh något för dig. Efterfrågan på våra tjänster runt om i landet är stor och vi behöver bli fler. Är du teknisk, positiv och serviceinriktad? Då har du rätt grundförutsättningar för att bli en av oss. Vi söker medarbetare på flera platser, t.ex. Mälardalen, Sundsvall, Skellefteå och Umeå.

Hos oss får du en gedigen internutbildning, så tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad.

Läs mer om tjänsterna här >>

Relining på hög nivå i Stockholm

Nyligen gjorde Swoosh-gänget i Stockholm klart ett uppdrag från våning 18 (högst upp) och 51m nedåt på den främsta Hötorgsskrapan. Nya fräscha rör i huvudstaden och relining på hög nivå.

Se fler bilder på Swoosh Facebooksida >>