Glad midsommar och skön semester!

Vi på Swoosh önskar dig en skön sommar och semester.
Och kom ihåg: Behöver du hjälp av oss, tveka aldrig att ringa!
På Swoosh är vi alltid tillgängliga. Vi har jour dygnet runt, året runt.
Kontaktuppgifter till våra lokala kontor hittar du här https://swooshsverige.se/kontakt/

Swooshbollen delades ut av Galloway

2023 års mottagare av Swooshbollen är Rasmus Andersson. Utdelare på plats var Anders Svenssons nära vän, tränarkollega och UFC-legendaren Steve Galloway (t.v. på bilden), dessutom Anders två barn Amanda och Ludwig samt Swoosh delägare Andreas Juneblad (t.h.).

Stipendiet delas ut till minne av Anders Svensson, som hade meriter både som spelare och uppskattad ledare. Han var också anställd och en viktig profil hos Swoosh. Anders gick bort i cancer 2019.

Stipendiet är gemensamt instiftat av Swoosh och Umeå FC. Mottagaren ska vara en ung, ambitiös fotbollsspelare och samtidigt en positiv förebild med stark karaktär inom Umeå FC-familjen.

Det passar mycket väl in på Rasmus Andersson, årets stipendiat. Så här lyder motiveringen:

”Rasmus har trots sin unga ålder befäst sin plats i Umeå FC:s startelva. Med sin snabbhet, sitt lugn och sin stora spelförståelse så har Rasmus visat Umeå-publiken att han har en stor fotbollsframtid framför sig.

Det är med glädje vi får möjlighet att dela ut Swooshbollen 2023 till årets pristagare då vi anser att han både på och utanför fotbollsplanen är och har varit en viktig kugge, helt i Anders Svenssons anda.”