Vi rycker ut i hela landet!

 

Swoosh har dygnet runt-jour på en mängd platser runt om i hela landet. På bilden jobbar vi med oljesanering av ett vindkraftverk.

Som du säkert vet är vi ett miljötekniskt företag som arbetar med många avancerade tjänster inom exempelvis stamrenovering, cisternrengöring, högtrycksspolning, oljeavskiljning, farligt avfall, industritjänster, inspektion, rådgivning och förebyggande åtgärder.

Vi täcker hela Sverige med lokalt drivna anläggningar. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Välkommen att höra av dig till något av våra kontor nära dig >

Vi finns i Arlanda/Märsta, Arvidsjaur, Borlänge, Enköping, Eskilstuna, Fagersta, Gävle, Göteborg, Jönköping, Katrineholm, Kiruna, Kristianstad, Linköping, Luleå, Lycksele, Malmö, Motala, Norrköping, Norrtälje, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Stockholm Industri, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Örnsköldsvik och Östersund.

Glad midsommar och skön semester!

Vi på Swoosh önskar dig en skön sommar och semester.
Och kom ihåg: Behöver du hjälp av oss, tveka aldrig att ringa!
På Swoosh är vi alltid tillgängliga. Vi har jour dygnet runt, året runt.
Kontaktuppgifter till våra lokala kontor hittar du här https://swooshsverige.se/kontakt/

Swooshbollen delades ut av Galloway

2023 års mottagare av Swooshbollen är Rasmus Andersson. Utdelare på plats var Anders Svenssons nära vän, tränarkollega och UFC-legendaren Steve Galloway (t.v. på bilden), dessutom Anders två barn Amanda och Ludwig samt Swoosh delägare Andreas Juneblad (t.h.).

Stipendiet delas ut till minne av Anders Svensson, som hade meriter både som spelare och uppskattad ledare. Han var också anställd och en viktig profil hos Swoosh. Anders gick bort i cancer 2019.

Stipendiet är gemensamt instiftat av Swoosh och Umeå FC. Mottagaren ska vara en ung, ambitiös fotbollsspelare och samtidigt en positiv förebild med stark karaktär inom Umeå FC-familjen.

Det passar mycket väl in på Rasmus Andersson, årets stipendiat. Så här lyder motiveringen:

”Rasmus har trots sin unga ålder befäst sin plats i Umeå FC:s startelva. Med sin snabbhet, sitt lugn och sin stora spelförståelse så har Rasmus visat Umeå-publiken att han har en stor fotbollsframtid framför sig.

Det är med glädje vi får möjlighet att dela ut Swooshbollen 2023 till årets pristagare då vi anser att han både på och utanför fotbollsplanen är och har varit en viktig kugge, helt i Anders Svenssons anda.”

Hur mår din oljeavskiljare?

En oljeavskiljare måste tömmas med regelbundna intervaller. Det ska också genomföras funktionskontroller två gånger per år, kontroller som är lagstadgade och ska dokumenteras.

Dessutom ska oljeavskiljaren besiktigas vart femte år.

Lugn! Vi på Swoosh hjälper dig.

Hos oss finns rätt utrustning och kompetens. Både 5-årsbesktning och halvårskontroller är tjänster som Swoosh utför.

Ett riktigt höjdarjobb i Eskilstuna


Ofta jobbar vi i källare eller under gatuplanet. Men ibland har vi jobb på högre höjder. Här jobbar torrsugen i en lägenhet på sjätte våningen i Eskilstuna.

Swoosh har avancerad utrustning för alla möjliga typer av uppdrag.
Här kan du se filmen om hur vi arbetar med torrsugning: https://youtu.be/_PcWI7cD5M0

Vi växer i Sverige – välkommen att söka jobb hos oss!

Nu växer Swoosh runt om i Sverige. Och vi behöver fler duktiga arbetskompisar!

Vill du jobba i ett kul gäng på någon av de platser där vi finns? Vi levererar viktiga miljötjänster från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Är du praktisk, positiv och serviceinriktad? Då är Swoosh något för dig.

Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi behöver bli fler, både praktiskt/tekniskt och administrativt.

Vi söker medarbetare på flera platser, till exempel Jönköping, Göteborg, Skövde, Lycksele, Skellefteå, Uppsala och Gävle.

Hos oss får du en gedigen internutbildning, så tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad.

Läs mer om tjänsterna här >>

Toppjobbet som blev en radiointervju

Det är omväxlande och ibland rätt så spännande att jobba på Swoosh.
Den ena dagen är sällan lik någon annan. Gemensam nämnare är att vi hjälper folk som hamnat i en besvärlig situation.
Bilderna här ovanför visar en ovanlig arbetsdag i fjällvärlden.
Toppstugan i på Kläppen i Sälenfjällen hade stopp i avloppet. Då ryckte Swoosh spolbilsförare Isak Kosjanov ut. Med hjälp av två pistmaskiner fick han draghjälp uppför slalombacken och löste problemet.
På köpet blev Isak radiokändis. Du kan lyssna på intervjun här >>