Chaufför/Torrsugsoperatör till Swoosh Industri i Stockholm med placering Upplands Bro

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och hushåll.
Vi söker nu två Chaufförer/Torrsugsoperatörer till vår Industriavdelning i Stockholm med möjlighet att utgå från vårt kontor i Upplands-Bro. Swoosh Industri har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vill du vara en del av vår expansion och utveckla vår verksamhet vidare.

Vem är du?

Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar?
Då kan jobbet som operatör hos Swoosh vara helt rätt för dig!
Vad går arbetet ut på?
Jobbet som torrsugsoperatör är väldigt varierande. Du har eget ansvar för en lastbil och sköter själv kontakt med kund ute på olika industrier. Arbetet går ut på att avlägsna material så som spån, sand, betong med mera från fastigheter med hjälp av vakuumteknik. Som operatör på en Torrsugsbil arbetar man alltid i par så du kommer ha nära samarbete med en kollega. Du sköter sugslangen manuellt för att suga upp materialet in i torrsugens tank. Det är därför viktigt att du har god fysik. Avfallet transporterar du sedan till en avfallsanläggning.


Vem är det vi söker?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor – det är det allra viktigaste! Vi vill att du är en orädd, kreativ lagspelare som gillar problemlösning och att ta dig an nya utmaningar.

Krav:

  • C-körkort
  • YKV
  • Erfarenhet av liknande arbete

Meriterande:

  • ADR
  • E-körkort

Söktjänsten idag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.
Arbetet är förlagt till vardagar mellan kl. 06.30-15.30.
Placeringsort är Stockholm/Upplands-Bro men uppdrag kan även utföras i andra delar av landet.
Vi tillämpar Kollektivavtal Transport/Miljöarbetaravtal.
Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår platschef i Stockholm, Ingemar Thörnquist, på telefon 076-6777921 eller epost industri@swooshsverige.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.