Chaufför/Torrsugsoperatörer till Swoosh Mälardalen, placering Enköping

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och hushåll.

Swoosh Mälardalen växer och vi söker nu flera Chaufförer/Torrsugsoperatörer som hjälper oss att möta en ökad efterfrågan från våra kunder. Vill du vara en del av ett företag i expansion och utveckla vår verksamhet vidare.

Vem är du?

Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar?

Då kan jobbet som operatör hos Swoosh vara helt rätt för dig!

Vad går arbetet ut på?

Jobbet som torrsugsoperatör är väldigt varierande och mycket kundkontakt. Du har eget ansvar för en lastbil och utför arbetet ute hos kund. Arbetet går ut på att avlägsna material så som spån, sand, betong med mera från fastigheter med hjälp av vakuumteknik. Avfallet transporteras sedan till en avfallsanläggning. Som operatör på en torrsugsbil arbetar man alltid i par vilket innebär nära samarbete med en kollega. Arbete vid torrsug kräver god fysik.

 

Vem är det vi söker?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor – det är det allra viktigaste! Vi vill att du är en orädd, kreativ lagspelare som gillar problemlösning och att ta dig an nya utmaningar.

Krav:
C-körkort
YKB
Erfarenhet av liknande arbete

Meriterande:
ADR
E-körkort

Söktjänsten idag!

Vi arbetar med löpande urval med så skicka in din ansökan redan idag! Tillträde snarast.

Arbetet är förlagt till vardagar mellan kl. 07.00-16.00.

Placeringsort är Enköping/Västerås men uppdrag kan utföras även på annan ort.

Vi tillämpar Kollektivavtal Transport/Miljöarbetaravtal.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår regionchef i Mälardalen, Andreas Bärgård, på telefon 0720-808421 eller epost andreas.bargard@swooshsverige.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.