Platschef till Swoosh Industri, Järfälla

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och hushåll.

 

Om rollen
Som Platschef hos oss är du en nyckelperson med totalansvar för våra uppdrag. Det innebär att du behöver arbeta nära både kund och dina medarbetare. Dina huvuduppgifter består i att skapa goda kundrelationer, leda och planera arbetet från start till mål. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före i din planering.

Du arbetsleder ett team av erfarna medarbetare med expertkompetens på vårt tjänsteutbud. Det är bra om du varit verksam, och arbetat inom industriområdet men det är viktigare är att du är rätt person för uppdraget och att du har goda ledaregenskaper och förmågan att engagera och motivera.

Vi erbjuder
Förutom ett omväxlande arbete och spännande projekt kan vi erbjuda dig en trivsam arbetsplats och ett starkt team med god sammanhållning. Du får ett bra stöd av kompetenta kollegor, och samtidigt möjligheten att själv utvecklas med stort eget ansvar.

Vem är du?
Vi vill att du har flera års erfarenhet av att arbeta i ledande befattning, gärna från industrisektorn. Du har en relevant utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande. Som person är du kreativ, initiativtagande och lojal. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Då det dagliga arbetet innebär mycket samverkan med olika människor har du en hög social kompetens och lätt för att både leda och samarbeta.

Ansök via www.swooshsverige.se/jobba-har/ senast den 31 okt. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag. Vid frågor om tjänsten, kontakta Andreas Bärgård på 072-080 84 21

 

Sista ansökningsdatum: 15/11-20

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.