Projektledare Relining i Umeå

Swoosh fortsätter expandera. Därför söker vi nu en Projektledare Relining med placering i Umeå.

Swoosh har cirka 75 anställda och finns i Umeå, Lycksele, Örnsköldsvik, Skellefteå, Sundsvall och Mälardalen. Vi är en modern arbetsgivare med en affärsidé och företagskultur som bygger på ett delegerat ansvar och stort kundfokus. Sedan starten 2007 befinner vi oss i ständig tillväxt och har kontinuerligt utvecklat nya affärsområden.

Relining är ett av våra affärsområden som bygger på smarta och kostnadseffektiva metoder att renovera gamla avloppssystem. Swoosh skapar helt enkelt nya rör i det befintliga systemet. Vi arbetar med de bästa metoderna som finns tillgängliga på marknaden.

Vem är du?
Vi söker dig som vill driva projekt självständigt. Du har erfarenhet av projektledning och kalkylering inom bygg- eller entreprenadbranschen. Du är tekniskt intresserad, har ett gott ordningssinne och gillar att skapa och arbeta med tydliga strukturer. Du är van att arbeta med projektkalkyler och uppföljning av genomförda projekt.

Det är också viktigt att du har god förmåga att kunna samspela med både kunder och personal. Du får stor frihet, att i ett team av arbetsledare och närmaste chef, vidareutveckla metoder för en effektiv produktionsplanering. Då vi har filialer längs Norrlandskusten och i Stockholm är det viktigt att du kan tänka dig att resa en del i ditt arbete.

Vill du komma till ett kul gäng, där vi hela tiden har saker på gång och där tillväxt är vår naturliga vardag, då skall du snarast skicka din ansökan till oss!

Ansökan med bifogat cv mejlar du till: roger.vikstrom@swooshsverige.se

För frågor om tjänsten kontakta:
Roger Vikström, chef Relining.
Tel: 070-624 88 35
E-post: roger.vikstrom@swooshsverige.se

 

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.