Reliningstekniker till Swoosh Mälardalen 

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning, rörinspektion, torrsugning, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och hushåll.

Vi söker nu två reliningstekniker med start omgående.

Om arbetet

Rollen som reliningstekniker är både rolig och utmanande. Den ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa problem. Du kommer tillsammans med kollegor att utföra relining. Det innebär att du i detta uppdrag skapar ett helt nytt rör inuti det gamla röret utan att gräva upp marken eller bila sönder golv/underlag i fastigheten. Denna metod är bra för miljön samtidigt som det är både kostnads- och tidseffektivt.

Arbetet är förlagt till vardagar och vi arbetar i hela Mälardalen även om merparten av våra projekt utförs i Västerås och Eskilstuna med omnejd.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och gillar att lära sig nya arbetsmoment. Relining innehåller en ny och unik teknik som du kommer att få lära dig på plats hos oss.

Är du noggrann och serviceinriktad som person och drivs av tanken på att göra ett riktigt bra jobb? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Nöjda kunder är Swoosh främsta mål och där har du och dina kollegor i teamet en viktig uppgift.

Vi söker dig som:

  • har B-körkort, meriterande med C-körkort och YKB
  • har god samarbetsförmåga då du tillsammans med kollegor jobbar med olika uppdrag, på olika platser
  • har god fysik
  • är intresserad av att arbeta i en expansiv bransch och ett växande företag

Det är meriterande om du har certifikaten; Heta arbeten, Arbete på väg, arbete med härdplaster samt Fallskyddsutbildning. Tidigare branschvana av spolbil eller relining är också meriterande.

Sök tjänsten redan i dag!

Blir du nyfiken och vill veta mer? Kontakta regionchef Andreas Bärgård via
epost: malardalen@swooshsverige.se alternativt telefon: 072-0808421

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss nu via mail