Reliningtekniker till Swoosh Umeå

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom stamrenovering, högtrycksspolning, rörinspektion, torrsugning, sanering, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och hushåll.

Vi söker nu reliningtekniker med placering i Umeå

Om arbetet
Rollen som reliningtekniker är både rolig och utmanande. Den ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa problem. Du kommer tillsammans i ett team med kollegor att utföra relining. Det innebär att du i detta uppdrag skapar ett helt nytt rör inuti det gamla röret utan att gräva upp marken eller bila sönder golv/underlag i fastigheten. Denna metod är bra för miljön samtidigt som det är både kostnads- och tidseffektivt.

Arbetet är förlagt till vardagar och merparten av våra projekt finns i Umeå och närliggande kranskommuner.

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och gillar att lära sig nya arbetsmoment. Relining innehåller en ny och unik teknik som du kommer att få lära dig på plats hos oss.

Är du noggrann och serviceinriktad som person och drivs av tanken på att göra ett riktigt bra jobb? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Swoosh håller hårt i våra kärnvärden, Kundfokus, Engagemang, Ansvar och Utveckling som vi tror att även du kommer känna varmt för. Nöjda kunder är Swoosh främsta mål och där har du och dina kollegor i teamet en viktig uppgift.

Vi söker dig som:

  • Har B-körkort
  • Har god samarbetsförmåga då du tillsammans med kollegor jobbar med olika uppdrag, på olika platser
  • Har god fysik
  • Är intresserad av att arbeta i en expansiv bransch och i ett växande företag

Har du erfarenhet av relining sedan tidigare är det givetvis meriterande.

Sök tjänsten redan i dag!
Blir du nyfiken och vill veta mer? Kontakta rekryterande chef Niclas Lundberg via
epost: niclas.lundberg@swooshsverige.se alternativt telefon: 070-341 00 66.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.