Reliningtekniker, Sundsvall

Relining är en modern, snabb, enkel och miljövänlig metod för att renovera gamla avloppsrör. Metoden är starkt efterfrågad då den ersätter långdragna stamrenoveringar.

Swoosh växer stadigt och behöver därför förstärka med ett par duktiga medarbetare till kontoret i Sundsvall.

Arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder som består av både privatpersoner, företag, kommuner samt landsting.

I arbetsuppgifterna ingår även en viss del administration gällande rapportering och projektöverlämning. För rätt person finns goda möjligheter att få driva sina egna projekt!

För att bli en duktig reliningtekniker är det en bra grund om du har erfarenhet av att arbeta praktiskt inom tex VA / VVS. Vi producerar både med foder, beläggningsmetod och nya delar.

Vana att arbeta med härdplaster kan också vara en god erfarenhet. Vi ser också gärna att du är van att arbeta i projekt och hålla uppsatta mål. Du behöver däremot inte ha någon tidigare erfarenhet av relining- det lär vi dig!

Som person är du självgående, driven och vill få saker att hända.

B-körkort är ett krav, körkort för lastbil är meriterande. Tjänsten är 100% tillsvidare med sex månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Ulf Granström 070-376 70 79

Vill du komma till ett kul gäng, där vi hela tiden har saker på gång och där service och kundengagemang är vår naturliga vardag, då skall du snarast skicka din ansökan till oss!

Ansökan med bifogat cv mejlar du till: ulf@swooshsverige.se

Kontakta oss nu via mail