Reliningtekniker, Umeå

Relining är en modern, snabb, enkel och miljövänlig metod för att renovera gamla avloppsrör. Metoden är starkt efterfrågad då den ersätter långdragna stamrenoveringar.

Vi söker nu reliningtekniker med inriktningen schaktfri rör-renovering av V/A-nät med start omgående.

Om arbetet

Rollen som reliningtekniker är både rolig och utmanande. Den ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa problem. Du kommer tillsammans med kollegor att utföra schaktfri rör-renovering. Det innebär att du i detta uppdrag skapar ett helt nytt rör inuti det gamla röret utan att gräva upp marken vilket är bra för miljön samtidigt som det är både kostnads- och tidseffektivt.

Arbetet är förlagt till vardagar, resor i tjänsten och övernattning på annan ort förekommer ofta.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och gillar att lära sig nya arbetsmoment. Schaktfri rör-renovering innehåller ny och unik teknik som du kommer att få lära dig på plats hos oss.

Är du noggrann och serviceinriktad som person och drivs av tanken på att göra ett riktigt bra jobb? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Nöjda kunder är Swoosh främsta mål och där har du och dina kollegor i teamet en viktig uppgift.

Vi söker dig som:

  • har C-körkort
  • har god samarbetsförmåga då du tillsammans med kollegor jobbar med olika uppdrag, på olika platser
  • har god fysik
  • är intresserad av att arbeta i en expansiv bransch och ett växande företag

Det är meriterande om du har certifikatet Heta arbeten, Arbete på väg samt Fallskyddsutbildning. Tidigare branschvana av spolbil eller relining är också meriterande.

Sök tjänsten i dag!

Blir du nyfiken och vill veta mer? Kontakta avdelningschef Kim Mårtensson via
epost: kim.martensson@swooshsverige.se

Eller ring Kim Mårtensson på telefon: 070-299 95 10

Sök tjänsten direkt via epost: kim.martensson@swooshsverige.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.