Rörinspektör till Swoosh Öst AB

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning, rörinspektion, torrsugning, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och hushåll.

Vi söker en erfaren rörinspektör med start omgående.

Om arbetet

Rollen som rörinspektör är både rolig och utmanande. Den ställer höga krav på att kunna arbeta självständigt, såväl som ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa problem. Dina arbetsuppgifter består främst av spolning och rörinspektion i fastigheter men även andra arbetsuppgifter inom området förekommer vid behov.

Arbetet är förlagt till vardagar mellan 07:00-16:00 även om en del projekt behöver utföras utanför ordinarie arbetstid. Vi arbetar över hela Uppland och Stockholm med utgångspunkt i Arlanda Stad. Beredskap förekommer.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och gillar problemlösning!

Är du noggrann och serviceinriktad som person och drivs av tanken på att göra ett riktigt bra jobb? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Nöjda kunder är Swoosh främsta mål och där har du och dina kollegor i teamet en viktig uppgift.

Vi söker dig som:

  • Är certifierad via STVF fastighet. Har du även mark så är det ett plus.
  • Har B-körkort, meriterande med C-körkort och YKB
  • Har god samarbetsförmåga då du tillsammans med kollegor jobbar med olika projekt, på olika platser
  • Är intresserad av att arbeta i en expansiv bransch och ett växande företag

Har du utbildning i arbete på väg och fallskydd är det också ett plus.

Sök tjänsten redan i dag!

Blir du nyfiken och vill veta mer? Kontakta rekryterande chef Henrik Brundin via
epost: henrik.brundin@swooshsverige.se alternativt telefon: 072-050 65 30

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.