Saneringstekniker till Swoosh Sanering i Umeå

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och hushåll.

Vi söker nu två Saneringstekniker till Umeå. Swoosh Sanering har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vill du vara en del av vår expansion och utveckla vår verksamhet vidare.

Vem är du?

Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får jobba med kroppen?

Då kan jobbet hos oss på Swoosh Sanering vara helt rätt för dig!

Vad går arbetet ut på?

Jobbet som Saneringstekniker är väldigt varierande. Du kommer att jobba med rivning i privatbostäder och större hyresfastigheter. Arbetet går ut på att avlägsna material så som fuktskadade byggmaterial, Asbest (efter utbildning), bilning av betong med mera. Mindre snickeriarbeten kan förekomma. Som tekniker/rivare/sanerare hos oss jobbar man oftast i par så du kommer ha nära samarbete med en kollega. Jobbet är fysiskt krävande, det är därför viktigt att du har god fysik.

Vem är det vi söker?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor – det är det allra viktigaste! Vi vill att du är en orädd, kreativ lagspelare som gillar problemlösning och att ta dig an nya utmaningar. Du är händig och gillar praktiska arbetsuppgifter.

Krav:

B-körkort

Händig, meriter från prakiskt arbete

Meriterande:

Asbestutbildning PCB Utbildning C-körkort

Hantverksutbildad (snickare/målare/rörmockare etc)

Söktjänsten idag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Arbetet är förlagt till vardagar mellan kl. 07.00-16.00 men arbetstiderna kan variera. Placeringsort är Umeå men uppdrag kan även utföras i övriga kommuner i Västerbotten.

Vi har kollektivavtal.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår platschef i Umeå, Fredrik Åkerlund, på telefon 070-6770644 eller epost fredrik.akerlund@swooshsverige.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss nu via mail