Spolbilschafför, Härnösand

Vi söker en spolbilschaufför till Swoosh Mitt AB i Sundsvall, med placering Härnösand

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning, inspektion, rådgivning och förebyggande åtgärder.

Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Vem är du?

Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar?

Då kan jobbet som Spolbilschaufför hos Swoosh vara helt rätt för dig!

Vad går arbetet ut på?

Rollen som Spolbilschaufför är både omväxlande och utmanande. Den ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa problem. Du kommer vara vår viktiga resurs i Härnösand.

Till arbetsuppgifterna hör bla utförande av högtrycksspolning, slam- och brunnstömning mm. Du är även en del av vårt team som sköter jourtjänstgöring i Sundsvall och Härnösand.

Vem är det vi söker?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor – det är det allra viktigaste! Vi vill att du är en orädd, kreativ lagspelare som gillar problemlösning och att ta dig an nya utmaningar. Vidare är du kvalitetsmedveten och noggrann i din yrkesroll. Vi söker dig som har C-kort samt giltigt YKB. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande men inget krav.

Sök tjänsten idag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Arbetet är förlagt till vardagar mellan kl 7 – 16 samt viss jourtjänstgöring.

Placeringsort är Härnösand men uppdrag kan även utföras i Sundsvall med omnejd.

Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår platschef i Sundsvall:

Jan Eriksson, telefon 070-185 22 05 eller e-post jan.eriksson@swooshsverige.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.