Avloppsrensning

Spolbilstekniker/Chaufför med flexibel placering i Mälardalen

 

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, sanering, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Swoosh i Mälardalen växer och nu behöver vi stärka upp med fler duktiga spolbilstekniker/chaufförer!

Vem är du?

Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar?

Då kan jobbet som Spolbilstekniker/Chaufför hos Swoosh vara helt rätt för dig!

Vad går arbetet ut på?

Du kommer att ansvara för en spolbil som du dagligen använder i arbetet ute hos kund. Uppdragen är både omväxlande och utmanande vilket ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa våra kunders problem. Arbetsuppgifterna består bland annat av felavhjälpning genom högtrycksspolning för privata och kommersiella kunder, brunnstömning och förebyggande tjänster inom fastighetsspolning. Tillsammans med dina kollegor ingår du i vårt team som har Mälardalen med omnejd som upptagningsområde.

Vem är det vi söker?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor – det är det allra viktigaste! Vi vill att du är en orädd, kreativ lagspelare som gillar problemlösning och att ta dig an nya utmaningar. Du gillar att ha kundkontakt och gör gärna det lilla extra för att överträffa våra kunder förväntningar.

Körkortskrav:

C
YKB

Meriterande:

C/E-behörighet
ADR
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Sök tjänsten idag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.
Arbetet är förlagt till vardagar mellan kl 7 – 16.

Placeringsort är flexibel mellan Enköping, Västerås eller Eskilstuna men uppdrag kan även utföras i närliggande orter.

Tjänstens omfattning: Heltid.
Vi tillämpar provanställning. Kollektivavtal finns med Transport, Miljöarbetaravtalet.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta Andreas Bärgård, på telefon
0720 – 80 84 21 eller epost: andreas.bargard@swooshsverige.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.