Spoltekniker

 

Spoltekniker/Spolbilschaufför till Swoosh Mitt AB i Sundsvall

 

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Vem är du?

Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar?

Då kan jobbet som Spoltekniker/Spolbilschaufför hos Swoosh vara helt rätt för dig!

Vad går arbetet ut på?

Du kommer att ansvara för en spolbil som du dagligen använder i arbetet ute hos kund. Uppdragen är både omväxlande och utmanande vilket ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa våra kunders problem.  Arbetsuppgifterna består bland annat av felavhjälpning genom högtrycksspolning för privata och kommersiella kunder, ADR, brunnstömning och förebyggande tjänster inom fastighetsspolning. Tillsammans med dina kollegor ingår du i vårt team som har beredskapstjänstgöring för Sundsvallsområdet med närliggande orter.

Vem är det vi söker?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor – det är det allra viktigaste! Vi vill att du är en orädd, kreativ lagspelare som gillar problemlösning och att ta dig an nya utmaningar. Varje kund är viktig för oss och därför behöver du vara både kvalitetsmedveten och noggrann.
Krav:
B och C-körkort
YKB

Meriterande:

E-behörighet
ADR behörighet

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.


Sök tjänsten idag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Arbetet är förlagt till vardagar mellan kl 7 – 16 samt viss beredskapstjänstgöring

Placeringsort är Sundsvall men uppdrag kan även utföras i närliggande orter.

Vi är flexibla vad gäller tjänstens omfattning. Det kan vara både deltid och heltid beroende på om du är rätt person för oss och hur dina önskemål ser ut. Vi tillämpar provanställning.
Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår platschef i Sundsvall, Jan Eriksson, på telefon 060-701 54 21 eller epost jan.eriksson@swooshsverige.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss nu via mail