Transportledare/administratör till Swoosh Industri i Stockholm, placering Järfälla

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och hushåll.

Swoosh Industri fortsätter att växa och vi behöver nu förstärka vår verksamhet med en transportledare som också tar ansvar för vissa administrativa uppgifter.

Arbetsbeskrivning
Transportledaren har en väldigt viktig roll för att få nöjda kunder och en lönsam verksamhet. Du kommer att ansvara för att planera så att våra uppdrag utförs på ett optimalt sätt. Det gör du genom att säkerställa en god logistik där du tar hänsyn till distanser, körtider samt beräknar tid för uppdragets utförande. I dina administrativa uppgifter ingår bland annat tidrapportering och fakturahantering. Du kommer ha tät kontakt med både kunder och våra tekniker. Du rapporterar direkt till platschef.

Vem är det vi söker?
Vi ser att du har ett strukturerat förhållningssätt och duktig på att prioritera. Du sätter kunden främst och värderar kvalitet och service högt. Du är en kommunikativ person med administrativa färdigheter. Det är också av stor vikt att du har en god problemlösnings-förmåga.

Krav:
Erfarenhet från liknande arbete
B-körkort
Datavana

Meriterande
C-körkort

Tjänsten
Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 06:15-15:15
Vi har kollektivavtal via transportarbetarförbundet

Söktjänsten idag!
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.
Placeringsort är Järfälla.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår platschef i Stockholm, Ingemar Thörnquist, på telefon 076-6777921 eller epost industri@swooshsverige.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss nu via mail