Rörinspektör till Swoosh Mitt AB

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning, rörinspektion, torrsugning, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och hushåll.

Vi söker en erfaren rörinspektör med start omgående.

Om arbetet

Rollen som rörinspektör är både rolig och utmanande. Den ställer höga krav på ansvarstagande och att kunna arbeta självständigt. För att fungera i rollen behöver du också vara flexibel för att kunna hantera bredden av de uppdrag du får samt kunna lösa de problem/utmaningar som kan uppstå. Dina arbetsuppgifter består främst av spolning och rörinspektion i mark men även andra arbetsuppgifter inom området förekommer vid behov.

Arbetet är förlagt till vardagar mellan 07:00-16:00 även om en del projekt behöver utföras utanför ordinarie arbetstid. Vi har kunder över hela Västernorrland men fokus ligger på Sundsvall med omnejd. Beredskap kan förekomma.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och gillar problemlösning!

Är du noggrann och serviceinriktad som person och drivs av tanken på att göra ett riktigt bra jobb? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Nöjda kunder är Swoosh främsta mål och där har du och dina kollegor i teamet en viktig uppgift.

Vi söker dig som:

  • Är certifierad via STVF Mark. Har du även fastighet så är det ett plus.
  • Har B-körkort, meriterande med C-körkort och YKB
  • Har god samarbetsförmåga då du tillsammans med kollegor jobbar med olika projekt, på olika platser
  • Är intresserad av att arbeta i en expansiv bransch och ett växande företag

Vi ser gärna ansökningar även från dig som är en erfaren spolbilschaufför men önskar skola om dig till rörinspektör.

Tjänsten är heltid, kollektivavtal finns.

Sök tjänsten redan i dag!

Blir du nyfiken och vill veta mer? Kontakta rekryterande chef Jan Eriksson via
epost: jan.eriksson@swooshsverige.se alternativt telefon: 070-185 22 05

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.