Rörinspektör till Swoosh Mitt AB

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning, rörinspektion, torrsugning, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och hushåll.

Vi söker en erfaren rörinspektör till Örnsköldsvik eller Sundsvall

Om arbetet

Rollen som rörinspektör är både rolig och utmanande. Den ställer höga krav på ansvarstagande och att kunna arbeta självständigt. För att fungera i rollen behöver du också vara flexibel för att kunna hantera bredden av de uppdrag du får samt kunna lösa de problem/utmaningar som kan uppstå. Dina arbetsuppgifter består främst av spolning och rörinspektion i fastigheter och mark men även andra arbetsuppgifter inom området förekommer vid behov.

Arbetet är förlagt till vardagar mellan 07:00-16:00 även om en del projekt behöver utföras utanför ordinarie arbetstid. Vi arbetar över hela Västernorrland vilket gör att du har möjlighet att välja stationering i Sundsvall eller Örnsköldsvik. Beredskap kan förekomma.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och gillar problemlösning!

Är du noggrann och serviceinriktad som person och drivs av tanken på att göra ett riktigt bra jobb? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Nöjda kunder är Swoosh främsta mål och där har du och dina kollegor i teamet en viktig uppgift.

Vi söker dig som:

  • Är certifierad via STVF fastighet och mark
  • Har B-körkort, meriterande med C-körkort och YKB
  • Har god samarbetsförmåga samtidigt som du är bekväm med att arbeta självständigt
  • Är intresserad av att arbeta i en expansiv bransch och i ett växande företag

Har du utbildning i arbete på väg och fallskydd är det också ett plus.

Sök jobbet redan i dag!

Blir du nyfiken och vill veta mer? Kontakta rekryterande chef Ulf Granström via
epost: ulf.granstrom@swooshsverige.se alternativt telefon: 070-376 70 79

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.