Senior löneadministratör Swoosh

 

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, sanering, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Är du sugen på att jobba i en koncern genomsyras av en optimistisk framtidstro och en hög tillväxttakt? Swoosh söker en senior löneadministratör och det kanske är dig vi söker?

Vi på Swoosh är stolta över att vara ett ägarlett bolag med korta beslutsvägar och en dynamisk entreprenörsanda som genomsyrar hela företaget. VI har en prestigelös och familjär stämning trots att koncernen har växt snabbt med nya etableringar i hela Sverige.

Vi har ett behov av en senior löneadministratör som kan hjälpa oss att hantera lönerna till ca 200 medarbetare inom koncernens olika bolag.

Rollen

I rollen som senior löneadministratör arbetar du tillsammans med en erfaren kollega som kommer kunna stötta dig i processen vid behov. Vi är verksamma inom kollektivavtalen Byggnads, Transport (miljöarbetaravtalet) samt Fastighets specialservice. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av dessa men det är inget krav.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt hantera hela löneprocessen. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och orädd. Du är handlingskraftig och ser ditt uppdrag som viktigt, dvs att stötta och hjälpa chefer samt medarbetare att få rätt ersättning för utfört arbete. Du gillar förändringsarbete och du använder den senaste tekniken som hjälpmedel.

Swoosh är ett tillväxtbolag med mycket på gång så du behöver ha både flexibilitet och integritet samt gilla förändring utan att ge avkall på de lagar och regler som gäller. Inom våra supportfunktioner HR/IT och Ekonomi arbetare vi tillsammans för att utveckla och effektivisera arbetet inom samtliga stödprocesser, där vi just nu befinner oss i en digital utveckligsresa.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är serviceinriktad och gillar att arbeta tillsammans med andra människor. Du är strukturerad och gillar detaljer utan att för den skull tappa helhetsperspektivet. Du är driven, nyfiken och självständig och gillar att vara i en organisation där du har stor chans att påverka de dagliga besluten.

Erfarenheter

  • Du har flera års erfarenhet av kvalificerat lönearbete
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal, Miljöarbetaravtalet & Byggnads
  • Det är meriterande om du är auktoriserad lönekonsult
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Visma/Transpa
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av redovisning
  • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Sysselsättningsgrad: 75-100% enligt överenskommelse
Stationeringsort: Umeå i första hand alternativt vid någon annan av våra etableringsorter.

Sök tjänsten idag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Sista ansökningsdag 31 januari 2022.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår ekonomichef, Ulrika Åberg, på telefon 070-639 50 30 eller epost ulrika.aberg@swooshsverige.se

 

 

 

 

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.