Spolbilschaufför med placering i Skellefteå

 

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, sanering, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Vem är du?

Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar?

Då kan jobbet som Spolbilschaufför på Swoosh vara helt rätt för dig!

Vad går arbetet ut på?

Du kommer att ansvara för en spolbil som du dagligen använder i arbetet ute hos kund. Uppdragen är både omväxlande och utmanande vilket ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa våra kunders problem. Arbetsuppgifterna består bland annat av felavhjälpning genom högtrycksspolning för privata och kommersiella kunder, brunnstömning och förebyggande tjänster inom fastighetsspolning. Tillsammans med dina kollegor ingår du i vårt team som har beredskapstjänstgöring för Skellefteåområdet med närliggande orter.

Vem är det vi söker?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor – det är det allra viktigaste! Vi vill att du är en orädd, kreativ lagspelare som gillar problemlösning och att ta dig an nya utmaningar. Varje kund är viktig för oss och därför behöver du vara både kvalitetsmedveten och noggrann.
Krav:
B och C-körkort
YKB

Meriterande:

E-behörighet
ADR behörighet

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.


Sök tjänsten idag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Arbetet är förlagt till vardagar mellan kl 7 – 16 samt viss beredskapstjänstgöring

Placeringsort är Skellefteå men uppdrag kan även utföras i närliggande orter.

Tjänstens omfattning är heltid. Vi tillämpar provanställning.
Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår platschef i Skellefteå, Johan Brännström, på telefon 076-677 04 53 eller epost johan.brannstrom@swooshsverige.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.