Relining

Operatör/chaufför till Swoosh med placering i Skellefteå

 

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom högtrycksspolning, rörinspektion, vacuumsugning, sanering, stamrenovering, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Vår verksamhet växer i Skellefteå! Nu behöver vi stärka upp med fler duktiga operatörer/chaufförer!

Vem är du?

Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar?

Då kan jobbet på Swoosh som operatör/chaufför till våra spolbilar vara helt rätt för dig!

Vad går arbetet ut på?

Du kommer att ansvara för en mindre spolbil som du dagligen använder i arbetet ute hos kund. Uppdragen är både omväxlande och utmanande vilket ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa våra kunders problem. Arbetsuppgifterna består av felavhjälpning och förebyggande tjänster för både privata och kommersiella kunder. Tillsammans med dina kollegor ingår du i vårt team som jobbar i och runt om Skellefteå

Vem är det vi söker?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor – det är det allra viktigaste! Vi vill att du är en orädd, kreativ lagspelare som gillar problemlösning och att ta dig an nya utmaningar. Varje kund är viktig för oss och därför behöver du vara både kvalitetsmedveten och noggrann.
Krav:
B-Körkort

Endast meriterande:

C-Behörighet
E-behörighet
ADR behörighet

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.


Sök tjänsten idag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Arbetet är förlagt till vardagar mellan kl 7 – 16.

Placeringsort är Skellefteå men uppdrag kan även utföras i närliggande orter.

Tjänstens omfattning: Heltid.
Vi tillämpar provanställning.
Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår avdelningschef Johan Brännström på telefon 076-677 04 53 eller epost: johan.brannstrom@swooshsverige.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.