Spolbilstekniker med placering i Sundsvall

 

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, sanering, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Vem är du?

Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar?

Då kan jobbet som Spolbilstekniker på Swoosh vara helt rätt för dig!

Vad går arbetet ut på?

Samtliga av våra uppdrag har en direkt koppling till vårt engagemang att kombinera den bästa möjliga lösningen för både kund och miljö. I rollen som Spolbilstekniker i Sundsvall kommer du att ansvara för en spolbil som du dagligen använder i arbetet ute hos kund. Arbetsuppgifterna varierar men fokus kommer ligga på transport av farligt avfall, besiktning av oljeavskiljare, tömning/spolning av tvättrännor etc. Arbetet är utmanande vilket ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa kundernas problem. Tillsammans med dina kollegor ingår du i vårt team som har beredskapstjänstgöring för Sundsvall och närliggande orter.

Vem är det vi söker?

Du har erfarenhet av ADR transporter från tidigare arbeten. Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor. Vi ser att du är en orädd, kreativ lagspelare som gillar problemlösning och att ta dig an nya utmaningar. Varje kund är viktig för oss och därför behöver du vara både kvalitetsmedveten och noggrann.
Krav:
B, CE-körkort
ADR Tank behörighet
YKB

Sök tjänsten idag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Arbetet är förlagt till vardagar mellan kl 7 – 16 samt viss beredskapstjänstgöring

Placeringsort är Sundsvall men uppdrag kan även utföras i närliggande orter.

Tjänstens omfattning är heltid. Vi tillämpar provanställning.
Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår platschef i Sundsvall, Jan Eriksson, på telefon 070-185 22 05 eller epost jan.eriksson@swooshsverige.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.