Transportledare till Swoosh i Umeå

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, rådgivning, sanering och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Swoosh är inne i en expansiv fas och fortsätter att växa. Därav behöver vi nu förstärka vår verksamhet med en transportledare som också tar ansvar för vissa administrativa uppgifter.

Arbetsbeskrivning i korthet
Transportledaren har en väldigt viktig roll för att få nöjda kunder och en lönsam verksamhet. Du kommer att ansvara för att planera så att våra uppdrag utförs på ett optimalt sätt. Det gör du genom att säkerställa en god logistik där du tar hänsyn till distanser, körtider samt beräknar tid för uppdragets utförande. I dina administrativa uppgifter ingår bland annat tidrapportering och fakturahantering. Du kommer ha tät kontakt med både kunder och våra tekniker. Du rapporterar direkt till platschef.

Vem är det vi söker?
Vi ser att du har ett strukturerat förhållningssätt och duktig på att prioritera. Du sätter kunden främst och värderar kvalitet och service högt. Du tänker och agerar proaktivt tycker att det känns naturligt att arbeta med merförsäljning i dina kundkontakter. Du är en kommunikativ person med administrativa färdigheter. Det är också av stor vikt att du har en god problemlösningsförmåga.

Krav:
Erfarenhet från liknande arbete
B-körkort
Datavana, erfarenhet från att arbeta med Microsoft Office

Meriterande
C-körkort

Tjänsten
Heltid, tillsvidare
Arbetet är förlagt till vardagar mellan kl. 07.00-16.00.
Kollektivavtal finns

Söktjänsten idag!
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.
Placeringsort är Umeå

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryterande chef, Andreas Juneblad, på telefon 076-145 80 80 eller epost andreas.juneblad@swooshsverige.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.