VVS Montör, Swoosh Öst AB

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom stamrenovering, högtrycksspolning, rörinspektion, torrsugning, sanering, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och hushåll.

Vi söker nu VVS montör med placering i Arlanda/Uppsala

Om arbetet
Rollen som VVS montör med inriktning Relining är både rolig och utmanande. Den ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa problem. Du kommer att arbeta med sedvanliga VVS uppgifter samt vara behjälplig på vår Relinings avdelning med rördragningar, demontering och återmontering av diverse rör mm. Arbetet kommer att utföras med en fullt utrustad VVS buss.

Relining
Relining innebär att vi skapar ett helt nytt rör inuti det gamla röret utan att gräva upp mark eller bila sönder golv/underlag i fastigheten. Denna metod är bra för miljön samtidigt som det är både kostnads- och tidseffektiv.

Arbetet är förlagt till vardagar och merparten av våra projekt finns i Stockholm/Uppsala/Norrtäljeområdet samt närliggande kranskommuner.

Vem är det vi söker?
Vi söker en självgående VVS montör med minst 1-2 års erfarenhet och utbildning inom VVS. Stor vikt kommer läggas på din sociala förmåga. Vi ser att du är en noggrann och serviceinriktad som person och drivs av tanken på att göra ett riktigt bra jobb. Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får frihet i arbetet kopplat till stort eget ansvar, då kan arbetet som VVS montör hos oss vara jobbet för dig.

Swoosh håller hårt i våra kärnvärden, Kundfokus, Engagemang, Ansvar och Utveckling som vi tror att även du kommer känna varmt för. Nöjda kunder är Swoosh främsta mål och där har du och dina kollegor i teamet en viktig uppgift.

Du behöver också ha:

  • minst B-körkort
  • god samarbetsförmåga då du tillsammans med kollegor jobbar med olika uppdrag, på olika platser
  • god fysik
  • intresse av att arbeta i en expansiv bransch och i ett växande företag

Sök tjänsten redan i dag!
Blir du nyfiken och vill veta mer? Kontakta avdelningschef Robban Inal via
epost: Robban@swooshsverige.se alternativt telefon: 076-677 40 89

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.