Relining – Luleå

Relining och avloppsrenovering Luleå

Många avloppssystem i Luleå med några tiotal år på nacken har gjort sitt. De är otäta och kan orsaka omfattande skador på byggnader innan man upptäcker problemet. Genom relining får du en snabb, enkel och miljövänlig lösning. Du behöver aldrig mer stå ut mer långdragna, bullriga, smutsiga, dyra och kakelkrossande stambyten.

Istället för stambyte

Utan bilning och rivning av väggar eller golv ger vi er ett komplett, nytt och fräscht avloppssystem. Vanliga stambyten kan kräva månaders arbete och utflyttning men relining går så kvickt och smidigt att de boende många gånger knappt märker av besöket.

Några dagars tyst och rent arbete är för det mesta allt som krävs. Dessutom är relining mycket snällare mot miljön eftersom det inte blir särskilt mycket avfall – gamla rivningsmassor inte behöver fraktas bort eller deponeras. Vi lämnar dessutom garanti på hela vårt arbete.

Så gör vi

Genom relining kan vi renovera ditt avloppssystem från insidan istället för att riva ut det.Vi inspekterar och besiktigar först dina rör och stammar med särskilt anpassad kamerateknik. Vid mindre skador räcker en hållbar och heltäckande beläggning från DaKKi på de befintliga rörens insida för att säkra smidig och läckagefri vattengenomströmning. Vid mer omfattande problem kan vi lätt skapa ett helt nytt rörsystem med Sacpipe innanför de befintliga rören och stammarna.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Luleå

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Fastighetsbesiktning
Industritjänster
Avfallshantering