Relining – Norrtälje

Relining och avloppsrenovering Norrtälje

Många avloppssystem i Norrtälje med några tiotal år på nacken har gjort sitt. De är inte längre täta och kan orsaka omfattande skador på byggnader innan problemen upptäcks. Genom relining får du en snabb, enkel och miljövänlig lösning på problemet. Du behöver inte stå ur med några fler långdragna, bullriga, smutsiga, dyra och kakelkrossande stambyten.

Istället för stambyte

Utan bilning och rivning av väggar eller golv ger vi er ett komplett nytt och fräscht avloppssystem. Tidigare har stambyten krävt månaders arbete och utflyttning för boende i fastigheter, men relining går så snabbt och smidigt att de boende många gånger knappt märker av besöket.

Några dagars tyst och rent arbete är för det mesta allt som krävs i bostaden. Dessutom är relining vänligare mot miljön då gamla rivningsmassor inte behöver fraktas bort eller deponeras. Vi lämnar dessutom garanti på allt vårt arbete.

Så gör vi vid relining i Norrtälje

Genom relining kan vi renovera ditt avloppssystem från insidan. Detta innebär att vu undviker rivning av väggar eller golv.Vi inspekterar och besiktar dina rör och stammar med specialanpassad kamerateknik. Vid mindre skador räcker en stark och heltäckande beläggning från DaKKi på de befintliga rörens insida för att säkra smidig vattengenomströmning. Vid mer omfattande problem kan vi enkelt forma ett helt nytt rörsystem med Sacpipe på insidan av de befintliga rören och stammarna.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Norrtälje

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Stamspolning / Rörspolning
Rörinspektion med kamera
Avfallshantering