Relining – Örnsköldsvik

Relining och avloppsrenovering Örnsköldsvik

Många avloppssystem i Örnsköldsvik med några tiotal år på nacken har gjort sitt. De är inte täta och kan orsaka omfattande skador i din byggnad innan problemet upptäcks. Med relining får du en snabb, enkel och miljövänlig lösning. Inga mer långdragna, bullriga, smutsiga, dyra och kakelkrossande stambyten för att få bukt på problemet.

Istället för stambyte

Utan bilning och rivning av väggar eller golv ger vi er ett komplett, nytt och fräscht avloppssystem. Tidigare kunde stambyten kräva flera månaders arbete och jobbig utflyttning, men relining går så snabbt och smidigt att de boende i din fastighet ofta knappt märker av besöket.

Några dagars tyst och rent arbete är för det mesta allt som behövs. Dessutom är relining snällare mot miljön än stambyte eftersom rivningsmassor inte uppstår och därmed inte behöver fraktas bort eller deponeras. Vi lämnar garanti på allt vårt arbete.

Så gör vi

Genom relining kan vi renovera ditt avloppssystem i sin helhet inifrån.Vi inspekterar och besiktigar till att börja med dina rör och stammar med särskilt anpassad kamerateknik. Vid mindre skador är en stark och heltäckande beläggning från DaKKi på de existerande rörens insida tillräcklig för att säkra smidig vattengenomströmning. Vid mer omfattande problem kan vi smidigt bygga upp ett helt nytt rörsystem med Sacpipe på insidan av de existerande rören och stammarna.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Örnsköldsvik

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Fastighetsbesiktning
Industritjänster
Sanering
Avfallshantering