Slamsugning – Örnsköldsvik

Anlita oss på Swoosh Örnsköldsvik för slamsugning

Vi utför Slamsugning Ö-vik med omnejd. Vår utrustning räddar effektivt källare och andra utrymmen från ytterligare skador vid akuta översvämningar. Vi tömmer även allt från rännstensbrunnar, tankar och pumpgropar till fett- och oljeavskiljare, så det är bara att du her av dig vid behov. Vi har jour dygnet runt.

Så gör vi när vi slamsuger i Ö-vik

Med våra större kombibilar i miljöklass EURO-5 använder vi högpresterande tekning för slamsugning för att snabbt och effektivt föra över den smutsiga vätskan till en tank. Med en separat tank i samma fordon kan vi därefter erbjuda rengörande spolning av det tömda utrymmet.

Det vinner du

Du erbjuds effektiv slamsugning följt av möjlighet till rengörande spolning, allt med hjälp av utrustning med hög kapacitet. Vi lämnar dessutom garanti på allt arbete vi utför i Örnsköldsvik.

Kontakta oss direkt för mer information

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Örnsköldsvik

Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Fastighetsbesiktning
Industritjänster
Sanering
Relining
Avfallshantering