Fastighetsbesiktning – Skellefteå

Anlita oss på Swoosh Skellefteå för att kolla avlopp,rör och ledningar i din fastighet

Hud, tvål, smuts och liknande bygger upp avlagringar i rör, stammar och ledningar. Avrinningen försämras då och när ett skikt väl byggts upp påskyndas därefter ansamlingen av fler fasta partiklar, exempelvis papper och hårstrån.

Så här hjälper vi dig om du har stopp i avloppet

Vid spolningen använder vi bara vanligt vatten. Med vårt anpassningsbara högtryck och hettan som produceras på plats i våra specialutrustade fordon skapar vi svårslagen effekt. I änden av slangen med 120 meters kapacitet sitter en roterande dysa som sprutar hetvatten med åtta intensiva strålar bakåt och en framåt. Med fjärrstyrd tv-inspektion och funktionskontroll kan vi försäkra oss och dig om att dina rör är fria från läckor när vi är klara. Tekniken kan även användas för ångning och upptining av frusna rör.

Det får du

Fett och andra avlagringar avlägsnas effektivt, snabbt och miljövänligt från dina rör med hjälp av helt vanligt hetvatten. Efter spolningen blir dina rör och stammar rena och fräscha, precis som om de vore nya. Som bonus kan dessutom livslängden på dina rör och stammar förlängas med tiotals år. Vi lämnar dessutom garanti på vårt arbete.

Kontakta oss direkt så berättar vi mer.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Skellefteå

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Industritjänster
Sanering
Relining
Avfallshantering