Relining – Skellefteå

Relining och avloppsrenovering Skellefteå

Många avloppssystem i Skellefteå med några tiotal år på nacken har gjort sitt. De är inte täta och kan vara orsaken till omfattande skador på byggnader om problemet inte upptäcks i tid. Genom relining får du en snabb, enkel och miljövänlig lösning. Inga mer långdragna, bullriga, smutsiga, dyra och kakelkrossande stambyten.

Istället för stambyte

Utan bilning och rivning av väggar eller golv ger vi er ett helt nytt och fräscht avloppssystem. Tidigare kunde stambyten kräva flera månader av arbete och utflyttning men relining går så snabbt och smidigt att man många gånger knappt märker av arbetet.

Några dagars tyst och rent arbete är för det mesta allt som krävs i bostaden. Dessutom är relining snällare mot miljön eftersom man itne behäver frakta bort eller deponera gamla rivningsmassor. Vi lämnar dessutom garanti på vårt arbete.

Så gör vi

Genom relining kan vi renovera ditt avloppssystem inifrån.Vi inspekterar och besiktar först dina rör och stammar med hjälp av kamerateknik. Vid mindre omfattande skador räcker en stark och heltäckande beläggning från DaKKi på rörens insida för att säkra smidig vattengenomströmning. Vid mer omfattande problem kan vi enkelt skapa ett helt nytt rörsystem med hjälp av Sacpipe inuti de gamla rören och stammarna.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Skellefteå

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Fastighetsbesiktning
Industritjänster
Sanering
Avfallshantering