Relining – Stockholm

Avloppsrenovering och relining i Stockholm

Många av avloppssystemen i Stockholm med några tiotal år på nacken är slitna och har gjort sitt. De är inte täta och kan leda till omfattande skador på din byggnad om problemet inte upptäcks i god tid. Med relining får du en snabb och enkel lösning som är snäll mot miljön. Du behöver då inte oroa dig för långdragna, bullriga, smutsiga, dyra och kakelkrossande stambyten.

Ett bra alternativ till stambyte

Utan bilning och rivning av väggar eller golv får ni ett väl funktionerande, helt, nytt och fräscht avloppssystem. Stambyten kräver ofta månaders arbete och därtill utflyttning, men relining går så snabbt och smidigt att de boende i din fastighet många gånger nästan inte märker av arbetet.

Några dagars lågmält och rent arbete är oftast allt som krävs i bostaden. Dessutom är relining miljövänligare då rivningsmassor och avfall inte uppstår och därför inte behöver fraktas bort eller deponeras. Vi lämnar dessutom full garanti på vårt arbete.

Så här gör vi

Genom relining kan vi enkelt renovera ditt avloppssystem från insidan.Vi inspekterar och besiktigar dina rör och stammar med specialanpassad kamerautrustning. Vid lättare skador räcker en stark och heltäckande beläggning från DaKKi på de redan existerande rörens insida för att garantera smidig vattengenomströmning. Vid mer omfattande problem kan vi forma ett helt nytt, hållbart rörsystem med Sacpipe på insidan av de tidigare rören och stammarna.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Stockholm

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Sanering
Fastighetsbesiktning
Avfallshantering