Fastighetsbesiktning – Sundsvall

Anlita oss på Swoosh Sundsvall för besiktning av era avlopp

Hud, tvål, smuts och andra partiklkar bygger successivt upp avlagringar i rör, stammar och ledningar. Avrinningen försämras, och när ett skikt väl byggts upp i dina rör påskyndas ansamlingen av fler fasta partiklar, exempelvis papper och hårstrån.

Så gör vi om du har stopp i ditt avlopp

Vid spolningen använder vi endast naturligt vatten. Det är både effektivt och miljövänligt. Med det anpassningsbara högtrycket och hettan som produceras på plats i våra specialutrustade fordon får vi en effekt som är svår att slå. I änden av slangen med 120 meters kapacitet sitter en roterande dysa som sprutar med åtta intensiva strålar bakåt och en framåt. Med fjärrstyrd tv-inspektion och funktionskontroll kan vi försäkra oss om att dina rör är fria från läckor efteråt. Samma teknik kan även användas för ångning och upptining av frusna rör.

Detta får du om du väljer Swoosh

Fett och andra avlagringar avlägsnas på ett effektivt, snabbt och miljövänligt sätt med hjälp av helt vanligt hetvatten. Efter spolningen blir dina rör och stammar rena och fräscha, precis som om de vore nya. Som bonus kan dessutom dina rör och stammars livslängd förlängas med tiotals år. Vi lämnar dessutom garanti på vårt arbete.

Kontakta oss idag så berättar vi mer.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Sundsvall

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Industritjänster
Relining
Avfallshantering