Relining – Sundsvall

Relining och avloppsrenovering Sundsvall

Många avloppssystem i Sundsvall med några tiotal år på nacken har gjort sitt. De är inte täta och kan orsaka rejäla skador på byggnader innan problemen upptäcks. Genom relining får du en snabb, enkel och miljövänlig lösning som inte kostar skjortan. Du behöver inte längre genomlida några långdragna, bullriga, smutsiga, dyra och kakelkrossande stambyten.

Istället för rör- eller stambyte

Ni får ett komplett nytt och fräscht avloppssystem tan bilning och rivning av väggar eller golv. Förr kunde stambyten kräva flrea månaders hårt arbete samt utflyttning, men relining går så snabbt och smidigt att dina boende många gånger knappt märker vårt besök.

Några dagars tyst och rent arbete är för det mesta allt vi behöver i bostaden. Vidare är relining snällare mot miljön är stambyte eftersom det inte resulterar i några gamla rivningsmassor som behöver fraktas bort eller deponeras. Vi lämnar dessutom garanti på vårt arbete.

Så gör vi relining i Sundsvall

Genom relining kan vi renovera hela ditt avloppssystem inifrån. Vi börjar med att inspektera och besiktiga dina rör och stammar med särskilt anpassad kamerateknik. Vid mindre omfattande skador räcker det med en stark och heltäckande beläggning från DaKKi på de befintligarörens insida för att återigen åstadkomma smidig vattengenomströmning. Vid mer omfattande problem kan vi smidigt forma ett helt nytt rörsystem med Sacpipe innanför de befintliga rören och stammarna.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Sundsvall

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Fastighetsbesiktning
Industritjänster
Avfallshantering