Relining – Umeå

Relining och avloppsrenovering i Umeå

Många avloppssystem i Umeå har några tiotal år på nacken och har gjort sitt. De kan börja läcka och kan då orsaka omfattande skador på byggnader innan problemet upptäcks. Genom relining får du en snabb, enkel och miljövänlig lösning som undviker långdragna, bullriga, smutsiga, dyra och kakelkrossande stambyten.

Istället för stambyte

Utan bilning och rivning av väggar eller golv får ni ett komplett nytt och fräscht avloppssystem som är klart för användning direkt. Förr kunde stambyten kräva månaders arbete och att boende flyttade ut, men relining går så snabbt och smidigt att de boende många gånger knappt märker av det tysta arbetet.

Några dagars tyst och rent arbete är för det mesta allt som krävs i bostaden för att få ordning på dina rör och stammar. Dessutom är relining snällare mot miljön eftersom det inte producerar några rivningsmassor som behöver fraktas bort eller deponeras. Vi lämnar dessutom garanti på hela vårt utförda arbete.

Så gör vi relining i Umeå

Genom relining kan vi renovera och fräscha upp ditt avloppssystem inifrån.Vi inspekterar dina rör och stammar med särskilt anpassad kamerateknik för att få en bild av skadorna. Vid mindre skador räcker en stark och heltäckande beläggning från DaKKi på de existerande rörens insida för att återfå smidig vattengenomströmning. Vid mer omfattande problem kan vi lätt forma ett helt nytt rörsystem med Sacpipe på insidan av de existerande rören och stammarna.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Umeå

Kanaltätning
Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Fastighetsbesiktning
Industritjänster
Avfallshantering