Relining – Uppsala

Relining och avloppsrenovering Uppsala

Många avloppssystem i Uppsala med några tiotal år på nacken har troligtvis gjort sitt. De är inte täta och kan orsaka omfattande och dyra skador på byggnader innan problemen upptäcks. Genom relining får du en snabb, enkel och miljövänlig lösning på gamla rör utan att byta ut dem. Inga mer långdragna, bullriga, smutsiga, dyra och kakelkrossande stambyten.

Istället för stambyte

Utan bilning och rivning av väggar eller golv för ni ett fullständigt, nytt och fräscht avloppssystem. Förr kunde stambyten kräva månaders arbete och utflyttning men relining går så snabbt och smidigt att de boende många gånger knappt märker av att arbetet pågår.

Några dagars tyst och rent arbete är för det mesta allt som behövs i bostaden. Dessutom är relining snällare mot miljön. Gamla rivningsmassor behöver inte fraktas bort eller deponeras eftersom relining inte resulterar i något avfall. Vi lämnar dessutom garanti på vårt arbete.

Så gör vi

Genom relining kan vi renovera ditt avloppssystem från insidan.Vi inspekterar och besiktigar rör och stammar med särskilt anpassad kamerateknik. Vid mindre skador räcker en stark och heltäckande beläggning från DaKKi på de tidigare rörens insida för att få smidig och tät vattengenomströmning. Vid mer omfattande problem kan vi enkelt forma ett helt nytt rörsystem med Sacpipe på insidan av de befintliga rören och stammarna.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Uppsala

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Sanering
Stamspolning / Rörspolning
Fastighetsbesiktning
Avfallshantering