Stamspolning / Rörspolning – Lycksele

Anlita Swoosh Lycksele för avloppsrensning, stamspolning eller rörspolning

Hud, tvål, smuts och annat bygger successivt upp avlagringar i rör, stammar och ledningar. Avrinningen försämras då, och när ett skikt väl byggts upp i dina rör påskyndas ansamlingen av fler fasta partiklar, exempelvis papper och hårstrån.

Så här gör vi om du har stopp i avloppet i Lycksele

Vid spolningen använder vi bara vanligt vatten. Med vårt anpassningsbara högtryck och hettan som produceras på plats i våra specialutrustade fordon får vi en svårslagen effekt. I änden av slangen med 120 meters räckvidd sitter en roterande dysa som sprutar åtta intensiva strålar bakåt och en framåt. Med fjärrstyrd tv-inspektion och funktionskontroll kan vi kontrollera att alla rör är fria från läckor efteråt. Tekniken kan även användas för ångning och upptining vid frusna rör.

Detta får du med en spolbil från oss

Fett och andra avlagringar avlägsnas effektivt, snabbt och på ett miljövänligt sätt med hjälp av hetvatten. Efter spolningen blir rör och stammar rena och fräscha, precis som nya. Dessutom kan livslängden på dina rör och stammar förlängas med tiotals år. Vi lämnar också självklart garanti på vårt arbete.

Kontakta oss på en gång så berättar vi mer.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Lycksele

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Fastighetsbesiktning avloppsrör
Industritjänster
Relining
Avfallshantering