Stamspolning / Rörspolning – Norrtälje

Anlita oss på Swoosh Norrtälje för avloppsrensning

Hud, tvål, smuts och liknande vanliga partiklar bygger allt eftersom upp avlagringar i rör, stammar och ledningar. Avrinningen försämras då och när ett skikt väl byggts upp inuti rören påskyndas ansamlingen av ytterligarefasta partiklar, exempelvis papper och hårstrån, och vattengenomströmningen försämras i snabb takt.

Så gör vi om du har stopp i avloppet i Norrtälje

Vid spolningen använder vi för miljöns skull endast naturligt vatten. Med det anpassningsbara högtrycket och hettan som produceras direkt i våra specialutrustade fordon kan vi spola rör och stammar väldigt effektivt. Slangen som är 120 meter lång är utrustad med en roterande dysa som sprutar vatten med åtta intensiva strålar bakåt och en framåt. Med fjärrstyrd tv-inspektion och funktionskontroll kan vi när arbetet är utfört kontrollera att dina rör är hela och rena. Tekniken kan även användas för ångning och upptining av frusna rör.

Detta får du med en spolbil från oss

Fett och andra avlagringar avlägsnas effektivt, snabbt och miljövänligt med hetvatten och högtryck. Efter spolningen blir dina rör och stammar rena och fräscha, precis som om de vore nya, och vi kontrollerar även att de är fria från läckage när vi är klara. Som bonus kan dessutom dina rörs livslängd förlängas med tiotals år. Vi lämnar såklart garanti på vårt arbete.

Kontakta oss på Norrtäljekontoret idag så berättar vi mer

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Norrtälje

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Relining
Avfallshantering