Stamspolning / Rörspolning – Skellefteå

Fastighetsspolning / Stamspolning i Skellefteå

Fungerar avloppssystemet ditt som det ska? Många gånger är en sådan oro befogad eftersom rör och stammar för det mesta har en begränsad livslängd. När fuktfläckar eller mögellukt visar sig har ett läckage sannolikt redan orsakat omfattande skador, och det är då för sent att utföra förbyggande arbete.

Vi fixar avloppsrören i din fastighet.

Vi har erfarenheten och kompetensen för alla behov och situationer, oavsett hur långt ditt problem är gånget. Om renovering behövs erbjuder vi den typ av relining (avloppsrenovering) som passar bäst. Om allt redan är i toppskick vinner du den trygga vetskapen om just det. Vid försäljning av fastighet kan du tillhandahålla betryggande fakta med ett dokumenterat felfritt avlopps- och dräneringssystem.

Så här gör vi

Vi kontrollerar att dina rör och stammar ser ut som de ska med särskilt anpassad kamerateknik. Vid skador ger vi dig råd och erbjuder lämpliga åtgärder från vårt breda sortiment av produkter och tjänster.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Skellefteå

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Fastighetsbesiktning
Industritjänster
Sanering
Relining
Avfallshantering