Stamspolning / Rörspolning – Stockholm

Anlita oss på Swoosh Stockholm för avloppsrensning och stopp i avloppet

Hud, tvål, smuts och annat vanligt smuts bygger successivt upp avlagringar i rör, stammar och ledningar. Detta får man tyvärr inte bukt på genom vanlig städning. Avrinningen försämras och när ett skikt väl byggts upp påskyndas ansamlingen av fler fasta partiklar, exempelvis papper, hudavlagringar och hårstrån.

Så här gör vi om du har stopp i avloppet

Vi använder endast naturligt vatten när vi spolar ditt avlopp. Med det anpassningsbara högtrycket och hettan som produceras på plats i våra specialutrustade fordon skapar vi en svårslagen effekt. I änden av den 120 meter långa slangen sitter en roterande dysa som sprutar med åtta intensiva strålar bakåt och en framåt. Med fjärrstyrd tv-inspektion och funktionskontroll kan vi kontrollera att alla dina rör är hela, rena och fria från läckor efteråt. Tekniken kan även användas för ångning och upptining av frusna rör om vintern. Med en spolbil från oss löser vi ditt stopp direkt.

Detta får du med en spolbil från oss

Fett och andra avlagringar avlägsnas snabbt och effektivt med miljövänligt hetvatten. Efter spolningen blir dina rör och stammar rena och fräscha, precis som nya. Som bonus kan dessutom livslängden på dina rör och stammar förlängas avsevärt. Vi lämnar dessutom garanti på vårt arbete.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Stockholm

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Sanering
Relining
Fastighetsbesiktning
Avfallshantering