Stamspolning / Rörspolning – Sundsvall

Rörspolning / Stamspolning i Sundsvall

Fungerar avloppssystemet ditt som det ska? Många gånger är din oro befogad eftersom rör och stammar har en begränsad livslängd. När fuktfläckar och mögellukt uppstår har ett läckage sannolikt redan orsakat omfattande skador på tak och väggar.

Vi fixar avloppsrören i din fastighet.

Vi har erfarenheten och kompetensen för alla typer av behov och situationer vad gäller avlopp. Om renovering behövs erbjuder vi den typ av relining (avloppsrenovering) som passar bäst för dina rör. Om allt redan är i toppskick har du då den trygga vetskapen om just det. Vid försäljning av din fastighet kan du visa upp betryggande fakta med ett dokumenterat felfritt avlopps- och dräneringssystem.

Så gör vi

Vi inspekterar rör och stammar åt dig med särskilt anpassad kamerateknik. Vid skador ger vi råd och erbjuder lämpliga åtgärder från vårt mycket breda utbud av produkter och tjänster för avlopp. Vi spolar fastigheter i hela Sundsvall med omnejd.

Kontakta oss idag så berättar vi mer.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Sundsvall

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Schaktfri rörrenovering
Fastighetsbesiktning
Industritjänster
Sanering - Sundvall
Relining
Avfallshantering