Stamspolning / Rörspolning – Uppsala

Rörspolning – Stamspolning i Uppsala

Fungerar ert avloppssystem som det ska? I många fall är er oro befogad eftersom rör och stammar ofta har en begränsad livslängd. När fuktfläckar eller mögellukt kommer fram har ett läckage sannolikt redan orsakat omfattande skador.

Vi fixar avloppsrören i din fastighet i Uppsala

Vi har erfarenheten och kompetensen som behövs för alla typer av behov och situationer. Om renovering behövs erbjuder vi den typ av relining (avloppsrenovering) som passar er bäst. Om allt redan är i toppskick kan du sova tryggt med vetskapen om just det. Vid försäljning av er fastighet kan ni presentera betryggande fakta med ett dokumenterat felfritt avlopps- och dräneringssystem.

Så gör vi

Vi inspekterar rör och stammar från insidan med särskilt anpassad kamerateknik. Vid skador ger vi råd och erbjuder lämpliga åtgärder från vårt breda utbud av produkter och tjänster. Hittar vi ett fel kan vi reparera det med professionella metoder.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Uppsala

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Sanering
Fastighetsbesiktning
Relining
Avfallshantering