Stamspolning / Rörspolning – Västerås

Rörspolning – Stamspolning i Västerås

Fungerar avloppssystemet som det ska? I många fall är oron befogad eftersom rör och stammar har en begränsad livslängd. När fuktfläckar eller mögellukt kommer fram har ett läckage sannolikt redan orsakat omfattande skador.

Vi ordnar avloppsrören i din fastighet i Västerås

Swoosh har den erfarenhet och kompetens som behövs för alla typer av problem som kan uppstå i ett rörsystem. Om renovering behövs erbjuder vi den typ av relining (avloppsrenovering) som passar bäst. Om allt visar sig vara i toppskick efter renspolningen kan du sova tryggt med vetskapen om just det. Vid försäljning av er fastighet kan ni presentera betryggande fakta med ett dokumenterat felfritt avlopps- och dräneringssystem.

Så gör vi

Vi inspekterar rör och stammar från insidan med särskilt anpassad kamerateknik. Vid skador ger vi råd och erbjuder lämpliga åtgärder från vårt breda utbud av produkter och tjänster. Hittar vi ett fel kan vi också reparera det med professionella metoder.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Västerås

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Fastighetsbesiktning
Sanering
Relining
Avfallshantering