Sanering – Örnsköldsvik

Sanering i Örnsköldsvik

Vår utrustning kan ta hand om de flesta saneringsbehov i Ö-vik, exempelvis: borttagning av klotter och graffiti, rengöring av soprum, fasadtvätt, oljesanering i pannrum, vätskesugning vid översvämningar, avfuktning vid vattenskador. Vi utför våra tjänster i Örnsköldsvik med omnejd.

Jour dygnet runt

Vi har jour dygnet runt varje dag, så hör av dig till oss om du har behöv av sanering. Med snabb sanering kan förjdskador i många fall undvikas. Vi lämnar dessutom garanti på vårt arbete som standrad.

Så gör vi

Vi besöker dig med lämpligt fordon utrustat med miljötekniska funktioner för rengörande högtrycksspolning med hetvatten. Kapaciteten i fordonen uppgår till 650 l/min och 200 bar. Med våra större kombibilar i miljöklass EURO-5 kan vi även erbjuda högpresterande slamsugning och spolning vid behov.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi gör

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Örnsköldsvik

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Fastighetsbesiktning
Industritjänster
Relining
Avfallshantering