Sanering – Stockholm

Sanering i Stockholm

Vår utrustning täcker de flesta av dina saneringsbehov, exempelvis: borttagning av klotter och graffiti, rengöring av soprum, fasadtvätt, oljesanering i pannrum, vätskesugning vid översvämningar, avfuktning vid vattenskador. Vi tillhadahåller våra tjänster i hela Stockholm.

Klottersanering i Stockholm

Vi utför klottersanering och rengör både fastigheter och fasader. Vi ger dig även klottersanering i hissar, gångtunnlar och kring bankomater. Har du behov av klottersanering är det bara att kontakta oss för rådgivning om bästa sättet att avlägsna klottret

Jour dygnet runt

Vi har jour 24 timmar om dugnet varje dag, och med snabb sanering kan i de flesta fall ytterligare skador undvikas. Vi lämnar självklart garanti på vårt arbete.

Så här gör vi

Vi besöker dig med lämpligt fordon och miljöteknisk utrustning för rengörande högtrycksspolning med hetvatten. Kapaciteten i fordonet uppgår till 650 l/min och 200 bar. Med våra större kombibilar i miljöklass EURO-5 kan vi även erbjuda högpresterande slamsugning vid behov.

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Stockholm

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Relining
Fastighetsbesiktning
Avfallshantering