Sanering – Västerås

Sanering Västerås

Vår utrustning tillgodoser de flesta saneringsbehov. Exempelvis kan vi hjälpa dig med borttagning av klotter och graffiti, rengöring av soprum, fasadtvätt, oljesanering i pannrum, vätskesugning vid översvämningar, avfuktning vid vattenskador. Vi utför våra tjänster i Västerås med omnejd.

Klottersanering Västerås

Swoosh klottersanerar och rengör fastigheter och fasader med en mycket kraftfull utrustning. Vi utför även klottersanering i hissar, gångtunnlar och bankomater. Har du behov av klottersanering, kontakta då oss för rådgivning om bästa sättet att avlägsna klottret på din fastighet.

Jour dygnet runt

Vi har jour dygnet runt varje dag och med snabb sanering kan i många fall ytterligare eller långvariga skador undvikas. Vi lämnar dessutom alltid garanti på vårt arbete.

Så gör vi

Vi besöker dig med ett av våra moderna fordon utrustat med miljöteknisk utrustning för rengörande högtrycksspolning med hetvatten. Kapaciteten i våra fordon uppgår till 650 l/min och 200 bar. Med våra större kombibilar i miljöklass EURO-5 kan vi även erbjuda högpresterande slamsugning och rengöring.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi gör

Kontakta oss nu via mail

Genom att skicka iväg min fråga samtycker jag till att de personuppgifter jag angett, liksom eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Swoosh Sverige AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

Andra tjänster i Västerås

Slamsugning
Oljeavskiljare
Torr / vacuumsugning
Rörinspektion med kamera
Stamspolning / Rörspolning
Fastighetsbesiktning
Relining
Avfallshantering