Nytt mobilt team för industrisanering

Hösten 2018 startar Swoosh en ny specialgrupp med placering i Stockholm. Fokus ligger på avancerad industrisanering i hela landet.

– Vi tar över en hel avdelning som Ragnsells lagt ner och får in mycket erfarna industrisanerare som tar steget till vår expanderande verksamhet, säger Swoosh koncern-vd Mikael Gruffman.

Gruppen med saneringsoperatörer går alltså över från branschjätten Ragnsells till Swoosh och bildar ett mobilt team för tunga uppdrag runt om i Sverige.

– Det känns jättebra att dom väljer oss. Det är ett väl samtrimmat team med rutin från tunga industriuppdrag. Samtidigt har vi köpt in fyra torrsugningsfordon och tre högtryckspumpar med mycket hög kapacitet. Det är utrustning som bland annat används för rengöring av pannor i värmeverk och cisterner inom industrin. Industrisanering kräver erfarenhet och avancerad utrustning. Med det här förvärvet blir vi ännu starkare på industrisidan, med ett mobilt team som extra resurs för våra lokala Swoosh-bolag när de allra tyngsta industriuppdragen ska utföras, säger Mikael Gruffman.

Läs mer >>