Swoosh Sanering – nytt affärsområde

Sedan en tid tillbaka har Swoosh etablerat ytterligare ett affärsområde – sanering.

Det känns jättebra att vi blir ännu bredare och kan hjälpa våra kunder hela vägen, inte bara i det akuta skedet, säger Mikael Gruffman vd för Swoosh Sverige med huvudkontor i Umeå.

Swoosh är välkänt som jourföretaget med ”utryckningsverksamhet” vid översvämningar och stopp i avloppsledningar. Man har också en bredare verksamhet med bland annat industritjänster, slamtömning, relining och rörrenovering både i fastigheter och VA-nätet under våra gator.

Avancerad sanering

– Vi har under många år arbetat med akuta saneringar av översvämningar och därpå följande vattenskador. Nu tar vi nästa steg och bygger ut Swoosh Sanering till en komplett partner för olika typer av kvalificerade saneringstjänster. Det kan handla om asbest och läckande kemikalier eller uttorkning efter översvämningar och liknande, förklarar Mikael Gruffman.

Fredrik Åkerlund, verksamhetschef för Swoosh Sanering (t.v.) och Mikael Gruffman, vd.

Fredrik Åkerlund, verksamhetschef för Swoosh Sanering (t.v.) och Mikael Gruffman, vd.

 Åkerlund leder

Verksamhetschef för Swoosh Sanering är Fredrik Åkerlund, välkänd företagare i Umeå som bland annat drivit Statoil på Teg.

– Fredrik är en rutinerad och driven ledare som vet vad leveranssäkerhet och kvalitet innebär. Det är med glädje vi välkomnar honom till Swoosh-familjen, säger Mikael Gruffman.

Läs mer om Swoosh Sanering >>